AK Partili kadınlardan eş zamanlı 8 Mart açıklaması

featured
service

AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Emel Gözükara Durmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği basın açıklamasında Büyük Türkiye hedefine kadın erkek omuz omuza gerçekleştireceklerini söyledi.

BURSA (İGFA) – AK Parti Kadın Kolları teşkilatları tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen basın açıklamalarına il ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetimleri de katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Emel Gözükara Durmaz, 8 Mart’ta verecekleri en büyük mesajın Büyük Türkiye hedefimizi kadın erkek omuz omuza gerçekleştirmek olduğunu söyledi. Bu hayali beşeri sermayenin önemli bir parçası olan, fabrika işçisinden ev kadınlarına, beyaz yakalıdan mavi yakalıya, kırdan kente kadar tüm kadınların emeğiyle gerçekleştireceklerini kaydeden Durmaz,  AK Parti Kadın Kolları olarak il il Türkiye’yi dolaştıkları kadın emeği buluşmaları ve ‘Nerede Kalmıştık’ eğitim projeleri ile beşeri sermayelerini güçlendirmek için çalıştıklarını belirtti.

“Tüm dünya gibi bizim de canımızı yakan, kadına yönelik şiddetle de mücadele etmekte kararlıyız. Kadına yönelik şiddet gibi çok ağır konular, tek bir kanun ile tek bir metinle bir kalemde bitecek, sonuç alınacak konular değildir” di0yen Durmaz,  “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Anayasa’da, TCK’da yaptığımız değişiklikler ve 6284 sayılı kanun ile kadına yönelik şiddet ile mücadelede önemli mesafeler aldık. Çalışmaları devam eden yeni düzenlemeyle de kararlılığımızı bir kez daha vurguluyoruz. İyi hal ve tutuklama şartlarını yeniden düzenliyor ve kadına yönelik şiddetin cezalarını artırıyoruz. Son olarak, biz AK Parti olarak büyük ve güçlü Türkiye idealimiz için çalışıyoruz. Kadın-erkek omuz omuza Büyük Türkiye’yi inşa edeceğimize inancımız tamdır” diye konuştu.

AK Partili kadınlardan eş zamanlı 8 Mart açıklaması