AK Parti’de Kadın Adaylar Bir Araya Geldi

featured
service

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından “Kadın Adaylar İstişare Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantıya Akyurt Belediye Başkan Adayı Hilal Ayık’ta katılım gösterdi.

AYIK: “DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Akyurt Belediye Başkan Adayı Hilal Ayık, “Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu Kadın Adaylar İstişare Toplantısı’nda seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulunduk. Hedefimiz vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmek için daha çok çalışmak” ifadelerini kullandı.

“AK KADINLARLA GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı  Lütfiye Selva Çam başkanlığında kadın belediye başkan adayları MKYK üyeleriyle bir araya geldi. Toplantının ardından Genel Başkan Yardımcıları, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Aile Çalışma ve Sosyal  Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve milletvekillerinin de katıldığı tanışma ve istişare yemeği düzenlendi.Yemeğe ev sahipliği yapan Çam, yaptığı konuşmada “AK Parti döneminde Milletvekillerimizin oranında istikrarlı bir artış gerçekleştirdik.  Cumhuriyetimizin en yüksek kadın temsil oranına 2018 Genel Seçimlerinde ulaştık. Bu istikrarlı artışı yerel yönetimlerde de yine AK Parti ile AK Kadınlar’la gerçekleştireceğiz” dedi“BAŞVURU SAYISI 4 BİN 382”31 Mart için AK Parti’ye yapılan kadın aday adayı başvurusu sayısının toplamda 4 bin 382’ye ulaştığını belirten Çam, Büyükşehir Belediye Başkanlığına 8 , İl Belediye Başkanlığına 21, İlçe Belediye Başkanlığına 341, Belde Belediye Başkanlığına 24, İlçe Belediye Meclis Üyeliğine 3808, İl Genel Meclis Üyeliğine 120 ve Belde Belediye Meclis üyeliğine 60 kadın aday adayının başvuruda bulunduğunu ifade etti.Çam, “Bizler AK Kadınlar olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği hizmet sancağını yere düşürmeyeceğimize, yerel yönetimlere kadının elinin , kadın fikirlerinin değmesi için her zaman çalıştığımız gibi “Tevazu, Samimiyet, Gayretle” çok çalışacağımıza söz veriyoruz” şeklinde konuştu.HİLAL AYIK’TAN SELVA ÇAM’A TEŞEKKÜRAkyurt Belediye Başkan Adayı Hilal Ayık ise, “Kadın Belediye Başkan Adayları Tanışma Toplantısı’nda, partimizin kadın adayları olarak bir araya geldik. Her zaman yanımızda olan ve kıymetli desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Kadın Kolları Başkanımız Sayın Selva Çam’a teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.AK Parti'de Kadın Adaylar Bir Araya Geldi 1
AK Parti’de Kadın Adaylar Bir Araya Geldi