AK Parti Mardin ramazanda da sahada

featured
service

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Birlik, beraberlik, bereket ve yardımlaşmanın tüm güzelliklerini içinde barındıran mübarek ramazan ayının her anını vatandaşlarımızla birlikte geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Şehmus EDİS (MARDİN İGFA)
Sosyal politikalarının gereği olarak sürekli halkla iç içe olduklarını belirten İl Başkanı Faruk Kılıç, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini gösteren Koronavirüs salgını nedeniyle çalışmalarımızı mesafe kurallarına uygun şekilde yapmaya çalışıyorduk. Fakat bu bizlerde farklı bir hüzne sebep olmaktan öteye gitmedi.

AK Parti Mardin ramazanda da sahada 1

Ziyaret, kucaklaşma, bire bir muhabbet bizim siyaset anlayışımızda olmazsa olmazlarımız arasında ilk sırada yer almaktadır. Pandemi sürecini de en aza indirgemişken ve böylesi mübarek bir ayın içerisinde olmamız hasebiyle de birçok programda vatandaşlarımızın yanında olduk. İnşallah ramazan ayı boyunca da olmaya devam edeceğiz.”

AK Parti Mardin ramazanda da sahada 2

İl Başkanı Kılıç, “Gençlik kollarımızın il ve ilçelerimizin tamamında ‘iftara 5 kala’ sloganıyla iftara geç kalmış vatandaşlarımıza iftariyelik dağıtmaları, Sosyal Politikalar İl Başkanlığımız ve kadın kollarımızın sosyal hizmet anlayışımız çerçevesinde maddi geliri düşük ailelerimiz başta olmak üzere yardım kolileri ve çeşitli yardımları dağıtmaları. Gençlik kollarımızın teravih namazları çıkışı cami cemaatine tatlı ikramında bulunmaları başlıca etkinliklerimizdir. En önemlisi de vatandaşlarımızla aynı ortamda aynı sofrayı paylaşmaktır. Allah kısmet ederse Ramazan ayı boyunca yapacağımız etkinliklerle vatandaşlarımızla hasbihal ortamında aynı sofrayı paylaşmanın çabası içerisinde olacağız. Huzur ve bereket ikliminin dolu dolu yaşandığı bu ayda il ve ilçelerimizin tamamında bir fırsat düsturuyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

AK Parti Mardin ramazanda da sahada