AK Parti Bursa’dan yeni yıl mesaisi

featured
service

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, 2022 yılına yoğun ve anlamlı ziyaret programı ile girdi. Başkan Gürkan, yeni yılın tüm dünyaya sağlık, barış ve huzur getirmesini dileyerek, “Tüm dünyayı etkisi altına alan pandeminin tüm olumsuzlukları ile topyekun kararlı mücadelemizle bu süreçten hep birlikte güçlenerek çıkacağız” dedi.

BURSA (İGFA) – 2021 yılının son saatlerinde ilk olarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte Sırameşeler Sevgi Evleri’nde kalan çocuklarla biraraya gelen Başkan Gürkan burada çocukların yeni yıl sevincini paylaştı. Davut Gürkan, daha sonra Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Ürünlü Mahallesi’ndeki erkek konukevi sakinlerini ziyaret etti.

Gürkan, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda il emniyet müdürlüğü tarafından kurulan güvenlik noktasında görevleri başında olan emniyet mensuplarının yeni yılını hediyelerle kutladıktan sonra yine Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda bir taksi durağına uğrayarak yeni yıla çalışarak gren taksici esnafı ile sohbet etti.

Gecenin sonunda Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ile birlikte 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Gürkan, yine Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ile birlikte Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dünyaya gelen 2021’in son bebeği Kader ve Emre Saka Çifti’nin ilk bebekleri olan Göktuğ Ali Saka ve Semra Oral Çifti’nin 4. Çocukları olan Osman Oral ve ailelerini ziyaret ederek hayırlı ömürler diledi.

Başkan Gürkan, 2021 yılının son saatlerinde görevlerinin başında hizmetlerini sürdüren tüm görevlilere teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Gürkan, yeni yılda da aynı kararlı duruşla tüm zorlukların üstesinden gelerek, güçlenerek ayrılacaklarına olan inancının tam olduğunu söyledi. 

AK Parti Bursa’dan yeni yıl mesaisi