AK Parti Bursa’da yeni ekonomi modelini anlatıyor

featured
service

Bursa’da AK Parti teşkilatları, düzenli aralıklarla gerçekleştirdikleri saha çalışmaları ile vatandaşlarla biraraya gelerek, Bursa ve Türkiye’nin geleceği için hedefleri ve yapılan çalışmaları anlatıyor.

BURSA (İGFA) – AK Parti Bursa il ve ilçe teşkilatları, milletvekilleri ile birlikte tam kadro düzenledikleri saha çalışmalarını sürdürüyor.  Şehrin her noktasında sürdürülen temaslarla AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde tüm dünyada yaşanan ve mücadelesi sürdürülen COVID-19 salgını ile birlikte etkileri küresel çapta görülen ekonomik pandemiye karşı alınan tedbirler ve sürdürülecek çalışmalar Bursa halkına anlatılıyor.

İl ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra milletvekilleri ile belediye başkanlarının da katılımlarıyla gerçekleştirilen saha çalışmalarında Bursa halkının talepleri, şehir için atılacak adımlar yerinde ve zamanında tespit edilerek notlar alınıyor, gerekli müdahaleler yapılıyor.

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan önderliğinde 17 ilçede gerçekleştirilen ziyaretlerle mahalle mahalle gezilerek, vatandaşlarla hasbihal edildiği buluşmalarda, geneldeki çalışmalar ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde ortaya çıkarılan yeni ekonomi vizyonu ve ülke genelindeki proje ve çalışmalar anlatıldı.

Bursa’da ve Türkiye genelinde yatırım hamlelerinin sürdüğünü vurgulayan Başkan Gürkan, “En küçüğünden en büyüğüne kadar tüm hizmetlerimizi, çalışmalarımızı Bursalı Hemşehrilerimizin talep ve önerileri doğrultusunda yürütüyoruz. Halkımızın görüşleri bizim için çok değerli. Bu bilinç ve sorumlulukla sahada olmayı sürdüreceğiz. Hedeflerimiz yolunda önümüze destekleri ile ışık tutan Bursalı Hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Bursa’da yeni ekonomi modelini anlatıyor