AK Parti Bursa’da Gürsu ve Yıldırım teşkilatlarıyla buluştu

featured
service

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Gürsu ve Yıldırım ilçe başkanlıklarının teşkilat mensuplarının katılımı ile düzenledikleri toplantılara katıldı.

BURSA (İGFA) – AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcıları, yöneticileri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur ve Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın da katılımları ile düzenlenen toplantılarda teşkilatların çalışmaları konuşuldu.

Toplantılarda teşkilat mensuplarına seslenen AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti’ye Bursa’nın her dönemde verdiği destekle kuruluşundan bu yana Türkiye’nin güçlü geleceği için atılan adımların en önemli güç kaynaklarından olduğunu söyledi. Başkan Gürkan, Bursa’nın her alanda sürekli gelişen yapısıyla Türkiye’nin ve ülke ekonomisinin lokomotifi olma rolüne de vurgu yaparak, Bursalı hemşehrilerinin her zaman en güzel hizmetleri hak ettiklerini belirtti.

Merkezi hükümet ve yerel yönetimler tarafından şehrin her noktasına götürülen hizmetlerin takipçileri olduklarını ifade eden Gürkan, bu bilinç ve sorumlulukla her kesimden halkı dinlediklerini belirterek, “Bursamıza hizmet için kurumlarımızla aralarındaki köprüyü en doğru şekilde kurabilmek için çalışıyoruz. Bursamız, inanıyoruz ki daha güçlü, her alanda daha refah bir Türkiye hedefimizde, partimizin kuruluşundan bu yana atılan dev adımları perçinleyecek olan 2023 seçimleri sürecinde de her zaman olduğu gibi en büyük destekçimiz olacaktır” dedi.

AK Parti Bursa'da Gürsu ve Yıldırım teşkilatlarıyla buluştu 1

AK Parti Bursa’da Gürsu ve Yıldırım teşkilatlarıyla buluştu