AK Parti Bursa Nilüfer’de istişare etti

featured
service

Bursa’da AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Nilüfer İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği programda teşkilatın çeşitli kademelerinde görev yapan yöneticilerle fikir ve tecrübe alışverişinde bulundu.

BURSA (İGFA)  – Bursa Büyükşehir Belediyesi Doburca Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen programda açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Eşref Kurem, yaptığı açılış konuşmasında Nilüfer ilçe teşkilatında Bursa’nın ve Türkiye’nin güçlü geleceği için çalışan her kademeden, her dönemden teşkilat mensubuna teşekkür etti.

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan’da yaptığı konuşmada AK Parti teşkilat mensuplarının aktif görevde olsun olmasın her zaman partilerinin Türkiye’nin önüne serdiği vizyon ve hedeflerin hizmetkarı olduklarını söyledi.

Bu gerçeğin en güzel örneklerinden birinin gerçekleştirilen programla sergilendiğini ifade eden Başkan Gürkan, “Çok şükür her zaman olduğu gibi bu Ramazan’da da birlik ve beraberliğimizle örnek olmaya devam ediyoruz. Tek derdi Türkiye olan AK Yürekler olarak saha çalışmalarımızla, gerçekleştirdiğimiz ve katıldığımız programlarla şehrimizin her noktasın her kesimden halkımızla Ramazan’ın bereket ve huzurunu paylaşıyoruz. Çok şükür bu yılda AK Teşkilatlar olarak Bursalı Hemşehrilerimizle içi içe dolu dolu bir Ramazan geçiriyoruz. Bu şevkimiz ve heyecanımız hep birlikte güçlü Türkiye vizyonumuz ve gelecek kuşaklara her alanda kalkınmış bir ülke emanet etme arzumuzun önünü tamamen açacak olan 2023 seçimlerinde halkımızında güven ve desteğiyle bizlere yeni ve çok önemli bir zafer kazandıracaktır. Bu yolda bizlerle yürüyen, desteğini esirgemeyen tüm teşkilat mensuplarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AK Parti Bursa Nilüfer'de istişare etti 1

AK Parti Bursa Nilüfer’de istişare etti