AK Parti Ankara’da ‘Evin Evimdir’ kampanyası

featured
service

AK Parti Ankara İl Başkanlığı evsiz kalan depremzedeler için “Evim Evindir” kampanyası başlattı. AK Parti Ankara İl Başkanlığı’nda kampanya kapsamında hayırsever vatandaşların sorularını ve başvurularını kabul etmek üzere bir çağrı merkezi de oluşturdu.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı olarak depremin hemen ardından teyakkuz haline geçtiklerini kaydeden AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan depremin ilk günü hemen yarım saat içerisinde bir tırı doldurarak depremzedelere gönderdiklerini kaydetti. Başkan Özcan şimdi de dondurucu soğuklarda evsiz kalan ve mağdur olan depremzedeler için Ankara’da “Evim Evindir” kampanyası başlattıklarını kaydetti . Deprem bölgesinde ortaya çıkan konaklama talebini birlik ve beraberlik ruhu içinde karşılamak isteyen Ankaralı hayırseverlerden ve AK Parti İl Teşkilatı mensuplarından boş tuttukları evlerini, hobi bahçelerini veya devre mülklerini ya da kendi evlerini depremzedelere açmalarını isteyen Başkan Özcan bu kapsamda başvuru yapmak ya da soru sormak isteyen hayırseverler için de AK Parti Ankara İl Başkanlığı’nda bir Çağrı Merkezi oluşturduklarını kaydetti. Başkan Hakan Han Özcan ve şu bilgileri verdi:

“EVİM EVİNDİR KAMPANYAMIZA İLGİ BÜYÜK”
“Evim Evindir” kampanyamıza Ankaralı hemşehrilerimizi depremzede olan mağdur vatandaşlarımızın yaralarını sarmak üzere katılmaya davet ediyoruz. Hobi bahçesi evi olanlar, devre mülkü olanlar, ikinci bir evi olanlar veya kendi evinde depremzede vatandaşlarımızı ağırlayabilecek olanların bu kampanyaya katılımlarını rica ediyoruz. Bu başlattığımız kampanya kapsamında hayırsever vatandaşlarımızdan ciddi anlamda evlerini açanlar mevcut. Aynı zamanda Valiliğimizin koordinesinde bulunan yurtlar, misafirhaneler bazı otellerimizin konaklama kapasiteleri ile ilgili aldığımız bilgileri de Valiliğimize yönlendirerek kampanya dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

100 KİŞİLİK ÇAĞRI MERKEZİ
Yaklaşık 100 kişilik bir çağrı ekibini AK Parti Ankara İl Başkanlığı’nın bünyesinde oluşturduklarını ifade eden Başkan Özcan, “Dün gece itibariyle başlattığımız Çağrı Merkezimizde çalışmalarımız olanca hızıyla devam etmekte. Taleplerin artacağını düşünüyorum. Ankara İl Başkanlığımızda oluşturduğumuz Çağrı Merkezi numaramız 0850 602 61 00 no’lu telefondan hayırsever vatandaşlarımız bizlere ulaşarak konaklama konusunda bilgilerini bizimle paylaşabilirler.” dedi.

AK Parti Ankara’da ‘Evin Evimdir’ kampanyası