Afyonkarahisar’da düdük tencere bomba gibi patladı!

featured
service

Afyonkarahisar Ambaryolu Caddesi’nde bir apartmanın 5. katında mutfakta düdüklü tencerenin patlaması sonucu çıkan yangın korku dolu anlara sebep oldu.

İsteniş Hakan TÜPLEK / AFYONKARAHİSAR (İGFA) – Afyonkarahisar’da mutfaki düdüklü tencerenin patlaması dolayısıyla çıktığı öğrenilen yangın çatı katına sıçrayarak alevlerin gökyüzüne yükselmesine neden oldu.

Yangına kısa sürede Afyonkarahisar Belediyesi 4 yangın söndürücü ile  müdahale etti. Şehrin en işlek caddesinde çıkan yangına itfaiyenin yanı sıra polis araçları, elektrik idaresi müdahale aracı, ambulans, doğalgaz kontrol aracı bölgeye sevk edildi. Bayram alış-verişini yapan halk ve seyyar esnafın cevrede tehlike oluşturmaması için itfaiye yangın yerine güvenlik şeriti çekti.

Trafik yoğunluğunun olduğu cadde tek yönlü olarak trafiğe kapatılırken, trafik caddenin arka sokaklarına yönlendirildi. Arka sokaklarda da dar olan caddelerde trafik sorunu da yaşandı.

İtfaiyenin yaklaşık 2 saatlik müdahalesi ile kontrol altına alınan yangında apartman dairesinde ve apartmanda maddi hasar meydana geldi.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Afyonkarahisar'da düdük tencere bomba gibi patladı! 1

Afyonkarahisar’da düdük tencere bomba gibi patladı!