Afjet Afyon Soma’yı kömür gibi yaktı 4-1

featured
service

TFF 2 Lig Kırmızı grupta 22 Hafta maçları Çarşamba günü oynanan maçlarla tamamlandı. Maçlar ülke genelinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 7 hafta ertelemeli oynandı.

İsteniş Hakan TÜPLEK (AYFONKARAHİSAR İGFA)- Şampiyonluk için mücadele den Sakaryaspor ve 1461 Trabzonspor rakiplerine karşı üstünlük sağlarken üçüncü sırada yer alan Bodrumsppor Velimeşe spor karşısında şok bir yenilgi ile üç puanı deplasmanda bıraktı. rakiplerine üstünlük sağladı.

Grubun zirvesinde haftayı bol gollü skorlar ile kapatan takımlar yanısıra play-off hattına kalmak içinde kıyasıya yarışan takımlar da bu hafta sahalarda eşleştiler. İşte bu nefis maçlardan biri Afyon Atatürk stadyumunda oynandı. Afjet Afyonspor-Somaspor karşılaşması haftaiçi olmasına rağmen taraftarlarca ilgi gördü.

Sahaya mor forması ile çıkan ekip Afjet Afyonspor maç öncesinde ve sonrasında taraftarlarınca coşku ile karşılandı. Play-off maçlarında muhtemel rakibi Somasporu 4-1 yendi. Şampiyonluk iddiasında olan Sakaryaspor bir diğer play-off maçları oynamak isteyen Çorumsporu da aynı skorla 4-1 yendi. Play-off hesaplarında 1461 Trabzonspor ise ligin son sırasında yer alan Niğde Anadolu FK’yı deplasmanda 4-1 yenince bol gollü bir hafta oldu.

Afjet Afyon Soma’yı kömür gibi yaktı 4-1