Ankara Büyükşehir Belediyesi’nce (ABB) Bilkent-İncek Bulvarı Çevre Yolu Bağlantı Projesi kapsamında yürütülen çalışmalar, başta ODTÜ’lüler ve ODTÜ Mezunlar Derneği olmak üzere bazı STK’ların tepsine yol açmıştı.
‘Rant Yolu’na Hayır’ diyerek karşı çıkılan çalışmalar hakkında Ankara Büyükşehir Belediyesi bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, iddialar ‘manipülatif haber’ olarak değerlendirildi.
ABB’den yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:
Ankara Büyükşehir Belediyesinin rantın da israfın da karşısında yer aldığı tüm kamuoyunun malumudur. Kurumumuz yalnızca mahkemelerin kararına riayet etmektedir. Hâl böyle iken, kamuoyunu yanıltıcı açıklamalarda bulunan çevrelere itibar edilmemesini rica ederiz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
GÜNDEM
2 gün önceSAĞLIK
2 gün önceEKONOMİ
2 gün önceGÜNDEM
3 gün önceGÜNDEM
3 gün önceGÜNDEM
3 gün önceTÜRKİYE
4 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.