ABB ‘NATO ve Batı’nın Güvenlik Doktrinleri’ konulu söyleşiye ev sahipliği yaptı

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Politikalar Merkezi ve Dış Politikalar Enstitüsü ile ortaklaşa düzenlenen “NATO ve Batı’nın Güvenlik Doktrinleri” konulu söyleşiye ev sahipliği yaptı. ODTÜ Öğrenci Çalışma İstasyonu’nda gerçekleştirilen söyleşiye çeşitli illerden gelen 75 üniversite öğrencisi katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Politikalar Merkezi ve Dış Politikalar Enstitüsü ile ortaklaşa düzenlenen “NATO ve Batı’nın Güvenlik Doktrinleri” konulu söyleşiye ev sahipliği yaptı.

Türkiye’nin siyasi ve ekonomik olarak nasıl etkilendiği ve nasıl aydınlığa çıkılacağının tartışıldığı söyleşinin moderatörlüğünü eski büyükelçi Hüseyin Diriöz yaparken Ukrayna Ankara Büyükelçisi Vasyl Bosnar, Eski NATO Temsilcisi Fatih Ceylan ve Eski Ukrayna Büyükelçisi Dr. A. Bülent Meriç katılımcılar arasında yer aldı.

SÖYLEŞİYE ÇEŞİTLİ İLLERDEN GELEN 75 ÖĞRENCİ KATILDI

ODTÜ Öğrenci Çalışma İstasyonu’nda gerçekleştirilen seminere çeşitli illerden gelen 75 üniversite ve yüksek lisans öğrencisi katıldı. 

Emekli Büyükelçi Fatih Ceylan, “Öncelikle Ankara Büyükşehir Belediyesine bu mekânı tahsis ettiği için teşekkür etmek istiyorum. Bugün bu etkinliğin ana teması; Batı’yı sonra NATO’nun güvenlik stratejilerini ele almak o çerçevede küresel ölçekte cereyan eden gelişmeleri kısaca irdelemek. Tabi bunu da öğrencilerimizle birlikte yapmak aslında” derken, ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürü Şinasi Örün şöyle konuştu:

“Dış Politika Enstitüsü iş birliğiyle ‘NATO ve Batı’nın güvenlik Doktrinleri’ konulu söyleşide ODTÜ Kütüphane Çalışma İstasyonunda Başkentli vatandaşlarla ve öğrencilerle bir araya geldik. Bundan sonra farklı lokasyonlarda programlar gerçekleştirmeye devam edeceğiz.”

ABB ‘NATO ve Batı’nın Güvenlik Doktrinleri’ konulu söyleşiye ev sahipliği yaptı