ABB: Gökçek’i muhatap kabul etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, Melih Gökçek’in açıklamalarına tepki gösterdi. Gültekin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Bu şahsın bundan sonra da itiraf ve iftiralarının muhatabı kurumumuz değil Cumhuriyet Başsavcılığı olacaktır” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Melih Gökçek, CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programına çıktı. Gökçek’in canlı yayında Başkan Mansur Yavaş’ı hedef alan iddialarına Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Gültekin, Gökçek’i muhatap almadıklarını belirterek itiraf ve iftiraların muhatabının Cumhuriyet Başsavcılığı olacağını söyledi.

Gültekin sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda “Sayın Cumhurbaşkanı tarafından görevinden istifa ettirilen ve bunun nedenini 4 yıldır açıklayamayan şahsı bugüne dek -dönemindeki yolsuzlukları takibimiz dışında- muhatap kabul etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz. Bu şahsın bundan sonra da İTİRAF ve iftiralarının muhatabı kurumumuz değil Cumhuriyet Başsavcılığı olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı.

ABB: Gökçek’i muhatap kabul etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz