ABB Çocuk Etkinlik Merkezlerinde yeni dönem için ön kayıtlar başlıyor

featured
service

Ailelerin çocuklarını güvenerek teslim edeceği merkezlerin sayısını her geçen gün artıran Ankara Büyükşehir Belediyesi, toplam 17 Çocuk Etkinlik Merkezi için ön başvuru sürecini başlattı.

Kadın ve Aile Hizmetleri Başkanlığı bünyesinde hizmet veren merkezlerden Başkentte yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin, dezavantajlı ve risk altında bulunan 36-66 aylık çocukları yararlanabiliyor.

ÖN KAYIT TARİHLERİ: 19 NİSAN-5 MAYIS 2023

Altındağ, Akyurt, Çankaya, Çubuk, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Sincan ve Yenimahalle’de bulunan toplam 17 Çocuk Etkinlik Merkezi için ön kayıt başvuruları 19 Nisan-5 Mayıs 2023 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecek.

Başkentli ebeveynler, https://cocuketkinlikmerkezleri.ankara.bel.tr/basvuru adresinde yer alan başvuru formunu doldurarak ön kayıt yaptırabilecek.

14 Ağustos 2023-12 Temmuz 2024 tarihlerini kapsayan dönem için toplam 870 çocuğun yararlanabileceği merkezlere kontenjan fazlası başvuru olması hâlinde ise kura çekilecek.

YENİ DÖNEMDE DE DOLU DOLU EĞİTİM VE EĞLENCE

Yeni dönemi için hazırlıklarına başlayan Çocuk Etkinlik Merkezleri, 14 Ağustos 2023 tarihinden itibaren grup sorumluları, yardımcı bakım elemanları ve uzman personel kadrosuyla hafta içi her gün saat 07.30 – 18.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Her detayın düşünüldüğü merkezlerde çocukların yaş gruplarına, gelişim alanlarına uygun etkinlik sınıfları, oyun odası, sağlık odası, dış oyun alanları ve yemekhane birimleri bulunuyor. Çocukların hem öğrenmesi hem de eğlenceli vakit geçirmesini sağlamak amacıyla bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal gelişimini destekleyecek erken çocukluk eğitimleri verilirken, tüm gün sağlıklı ve zinde kalmaları içinde sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi öğünüyle sağlıklı beslenme programı uygulanıyor.

ABB Çocuk Etkinlik Merkezlerinde yeni dönem için ön kayıtlar başlıyor