1. Haberler
  2. Gündem
  3. 65 İlde Uyuşturucu Operasyonu: 768 Şüpheli Yakalandı

65 İlde Uyuşturucu Operasyonu: 768 Şüpheli Yakalandı

featured
service
0
Paylaş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinasyonunda son bir haftada 65 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 354,5 kilogram uyuşturucu madde ve 647 bin 798 adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini, 768 şüphelinin yakalandığını bildirdi. 

Gaziantep, Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Konya, Bursa, Antalya, Samsun, Kocaeli, Sakarya, Şanlıurfa, Diyarbakır, Van olmak üzere 65 ilde düzenlenen operasyonlara 1.165 ekip ve 2 bin 920 personel katıldı. Çalışmalarda 17 hava aracı ile 43 narkotik dedektör köpeği de görev aldı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Bakan Yerlikaya, “Uyuşturucuya karşı yürüttüğümüz bu mücadele, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi koruma mücadelesidir” ifadelerini kullandı.

ANKARA (İGFA) 

65 İlde Uyuşturucu Operasyonu: 768 Şüpheli Yakalandı
+ -