14 ülkeden 529 bisikletçi Kemer’de buluşuyor!

featured
service

Antalya’nın Kemer ilçesinde oldukça zorlu ama keyifli parkurlara ev sahipliği yapacak olan AKRA Gran Fondo Antalya, 14 ülkeden 529 bisikletçiyi Kemer’de buluşturacak. Son yıllarda spor turizminin en önemli bölgelerinden birisi haline gelen Kemer, doğanın ve tarihin iç içe geçtiği eşsiz coğrafyasında bisiklet sporuyla bütünleşecek. Türkiye’nin en çok tercih edilen Gran Fondo yarışlarından biri olma hedefiyle yola çıkan organizasyon, aynı zamanda bir bisiklet festivali havasında gerçekleşecek. 7-8 Mayıs tarihlerinde yapılacak AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum 2022 ile bisikletçiler Kemer’in turkuaz koylarından Toros dağlarına doğru pedal basacak.

ANTALYA İGFA-  Amatör yol bisikleti yarışı AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum, 14 ülkeden 529 amatör bisikletçiyi dördüncü kez Antalya’da buluşturacak. İlk kez gerçekleştirildiği 2018 yılından bu yana binlerce sporcuya ev sahipliği yapan organizasyon; yine Argeus Travel & Events ve Yedi İletişim tarafından, AKRA Hotels ana ve AG Tohum isim sponsorluğunda Corendon Airlines, Fraport TAV Antalya Havalimanı, Touristica’nın co-sponsorluğunda, T.C. Antalya Valiliği, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Bisiklet Federasyonu, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kemer Belediyesi ve Konyaaltı Belediyesi’nin destekleri ile ayrıca Yörükoğlu, Barut Hotels, Yaşam Hastaneleri, Toyota, Ceysu, Paloma Hotels, Salcano, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV), Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB), Kemer İş Adamları Derneği (KEMİAD)’nin katkılarıyla düzenlenecek.

AKRA Gran Fondo powered by AG Tohum, Antalya’da ve ülkemizde bisiklet kültürünün güçlenmesine ve daha fazla kişinin bisiklete ilgi duymasına katkı sağlayan kaliteli organizasyonu ile markalaşmış durumda. Daha önce Tour of Antalya kapsamında Antalya’nın merkez ilçelerinde düzenlenen yarış, yeniden kurgulandığı 2022 yılında Kemer’de çok daha zorlu ve keyifli bir mücadeleye sahne olacak. Yüzlerce bisikletçiye, bisiklet takımlarına, kulüplere ev sahipliği yapacak ve Antalya-Kemer bölgesinin tanıtımına büyük katkı sağlayacak dev organizasyonun Kemer Barut Collection Otel’de basın toplantısı; Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Antalya Gençlik Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, AG Tohum Yönetim Kurulu Başkanı Burak Önen, Akra Hotel Genel Müdürü Gökhan Polat, Barut Collection Kemer Genel Müdürü Asım Burak Kıpçak, Tour of Antalya Genel Direktörü ve Argeus Travel & Events Sahibi Aydın Ayhan Güney, Tour of Antalya Proje Direktörü ve Yedi İletişim Ajans Başkanı Haluk Özsevim, kamu kurumlarının ve sponsor markaların temsilcilerinin yanı sıra medya mensuplarının katılımı ile Kemer Barut Collection Otel’de düzenlendi.

14 ülkeden 529 bisikletçi Kemer’de buluşuyor!