Yenimahalle’nin yaşayan çınarlarına belediyeden jest

featured
service

Yenimahalle Belediyesi, ilçenin en eski sakinlerine Anneler Günü sürprizi yaptı. Anneler Günü dolayısıyla ilçe genelinde evlere kadife ve menekşe çiçeği dağıtan belediye ekipleri, bugün de Yenimahalle’nin yaşayan 3 çınarına jest yaptı.

Yenimahalle Belediyesi Zabıta ekipleri Batıkent İnönü Mahallesi’nde yaşayan 84 yaşındaki Güneş Aksoy, Demetevler sakini 70 yaşındaki Nezahat Önal ile Yenimahalle Merkez sakinlerinden Emekli Öğretmen Nurten Demirel’in kapısını çaldı.

Yenimahalle’nin yaşayan çınarlarına belediyeden jest 1

Çam sakızı çoban armağanı

Tüm anneler adına temsili olarak Aksoy, Önal ve Demirel’in Anneler Günü’nü kutlayan belediye ekipleri çınar kadınlara birbirinden güzel çiçeklerle birlikte çam sakızı çoban armağanı Çay Makinesi hediye etti.

Yenimahalle’nin yaşayan çınarlarına belediyeden jest 2

Belediye ekiplerini karşılarında gören kadınlar şaşkınlıklarını gizleyemezken yüzlerindeki tebessüm herkesi mutlu etti. Hediyeler için Başkan Yaşar’a teşekkür eden kadınlar Yenimahalle Belediyesi’nin desteğini her zaman yanımızda buluyoruz. İlçemize de bizlere de emeği geçen herkesten Allah razı olsun diye konuştu.

Yenimahalle’nin yaşayan çınarlarına belediyeden jest 3

Yenimahalle’ye hoş seda bırakmak istiyorum

Öte yandan tüm annelerin gününü kutlayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da “Tek derdim Yenimahalle’de hoş bir seda bırakmak. Çayınızı yudumladığınızda bizleri güzel hatırlamanızı diliyorum. Allah sizlere uzun ömürler versin” diye konuştu.

Yenimahalle’nin yaşayan çınarlarına belediyeden jest