Yenimahalle’den çadır sahiplerine maske ve dezenfektan

featured
service

Vatandaşların huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüren Yenimahalle Belediyesi, Yakacık Kurban Satış ve Kesim Alanında maske ve dezenfektan dağıtımını aralıksız sürdürüyor.

Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında bayram öncesi tedbiri elden bırakmayan Yenimahalle Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 184 çadırın kurulduğu Yakacık Kurban Satış ve Kesim Alanında çadır sahiplerine maske ve dezenfektan dağıtıyor.

Yakacık’ta virüse karşı büyük önlem

Başkent sakinlerinin sağlıklı bir bayram geçirmesi için Yakacıkta alan temizliği, bakım ve düzenleme işlemlerini ara vermeden sürdüren Yenimahalle Belediyesi, 4 bin büyükbaş ve 10 bin küçükbaş hayvanın görücüye çıkacağı alanda 10 bin maske ve dezenfektan dağıttı.

Bunun yanında çadır sahiplerinin ateş ölçümünü de gerçekleştiren ekipler, bütün çadırlara Korona virüs riskine karşı uyulması gereken kuralları hatırlatan bilgi notu astı.

“Huzurlu bir bayram için kurallara uymalıyız”

Kurban Bayramının huzurlu ve güvenli geçmesi amacıyla Yakacık Kurban Kesim Alanında her türlü önlemin alındığının altını çizen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Korona virüs salgını nedeniyle vatandaşın sağlığını düşünerek Yakacıkta bayram hazırlığımız günlerdir aralıksız sürüyor. Belediye olarak temizlik ve güvenlik konusunda gereken tüm tedbirleri aldık. Ekiplerimiz hayvan sahiplerine gerekli uyarıları yapıyor. Maske ve dezenfektan dağıtımımız bayram süresince devam edecek. Vatandaşlarımızın da bu süreçte maske kullanımına, temizlik ve sosyal mesafe kurallarına çok dikkat etmesi gerekiyor. Bayramın huzurunun kaçmaması adına hep birlikte gereken hassasiyeti göstermeliyiz” şeklinde konuştu.

Yenimahalle’den çadır sahiplerine maske ve dezenfektan