Yaz Spor Okullarına İlk Günde Yüzlerce Başvuru

featured
service

Çankaya Belediyesinin her yıl düzenlediği yaz spor okullarına bu yıl da Çankayalıların ilgisi büyük oldu. 7-14 yaş arası çocukların katılabildiği spor okullarına, başvurunun ilk gününde yüzlerce vatandaş müracaat etti.

Çankaya Belediyesinin her yıl düzenlediği yaz spor okullarına bu yıl da Çankayalıların ilgisi büyük oldu. 7-14 yaş arası çocukların katılabildiği spor okullarına, başvurunun ilk gününde yüzlerce vatandaş müracaat etti. Okulların kapanmasının ardından tatilini Ankara’da geçirecek 7-14 yaş arası çocuklara yönelik yaz spor okullarında futbol, basketbol, voleybol, tenis, yüzme ve karate branşları yer alıyor. Çocukların spor yaparken aynı zamanda sosyalleşerek kaliteli zaman geçirmesinin de hedeflendiği kursların kayıtları Cuma gününe kadar sürecek.

ÇOCUKLARIN HEYECANI GÖRÜLMEYE DEĞER

Güvenilir ve ücretsiz olması nedeniyle vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Çankaya Belediyesi Yaz Spor Okulları’na yüzlerce vatandaş başvuruda bulundu. Çocuklarının yaz ayları boyunca sporla vakit geçirmesini isteyen velilerin birçoğu yanlarında çocuklarını da getirdi. Sıcak yaz günlerini yeni arkadaşlar edinerek ve spor yaparak geçirecek olan miniklerin mutluluk ve heyecanları görülmeye değerdi.

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Ahlatlıbel Atatürk Spor Tesisleri’nde futbol, basketbol ve tenis eğitimlerinin verileceği yaz spor okullarında, voleybol Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri, Karate ise Salı ve Perşembe günleri Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda verilecek.

Yazın en çok ilgi gören branşlarından yüzme eğitimleri ise Salı ve Perşembe günleri Hacettepe Üniversitesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda, Salı, Perşembe, Çarşamba ve Cuma günleri ise Erdal İnönü Kapalı Yüzme Havuzu’nda yapılacak.

Yaz Spor Okullarına İlk Günde Yüzlerce Başvuru