Türkiye’nin yerli ERP firması: Akınsoft

featured
service

Akınsoft restoran otomasyonu, Türkiye’nin yerli ERP firması olması sebebi ile en çok tercih edilen sistemlerin başında gelmektedir.

ERP yazılım devi AKINSOFT, işletmelerin işini kolaylaştırmak ve daha kısa sürede işlemlerin sonucunu görmek için sunduğu çözümleriyle yıllardan bu yana tercih edilen bir isim olmayı sürdürüyor. Kurumsal çözümler alanında getirdiği yenilikler ve değişimleri ile işletmelerin gözde isimlerinden biri olan marka, restoran, cafe, bilardo salonu, pastane, bar, dinlenme tesisleri gibi sık uğranılan mekanlara dair sunduğu çözümleri ile her geçen gün daha fazla tercih edilen bir isim olmayı başarıyor. Akınsoft restoran otomasyonu, kolay kullanılır özellikleri ve uygun fiyatları ile tercih edilen en kaliteli sistemlerden biridir.

Akınsoft restaurant özellikleri

Cari 1, Kasa, Stok 1, Fatura, Restaurant, Banka, Transfer, Finansal Analiz gibi işletmelerin önem vermesi gereken alanlarda kolaylık sağlayan Akınsoft restaurant ile daha hızlı işlem yapmanın ve hesapları kolaylıkla takip altına almanın kolaylığını yaşayabilirsiniz. Ön muhasebe, genel muhasebe, otel programları ile entegreli çalışma imkanı sunulan yazılımda, çevrimdışı kullanımı destekleyen bir taban bulunmaktadır. Sistemin Android işletim sistemi cep telefonu, tablet ve diğer mobil cihazlarda da çalıştırılabilmesi sayesinde işletme sahipleri diledikleri her yerden kolaylıkla restoranların takibini sağlayabilmektedir. Bu da hem zamandan kazanma hem de daha hızlı işlem yapma alanında yardımcı olan özel bir yönüdür.

Akınsoft masa adisyon takibi

Masaların düzeni ve masaların kontrol altında olması, daha hızlı işlem yapmanın en temel etkenlerinden biridir. Akınsoft restaurant otomasyonu ile tüm bu işlemleri kolaylıkla gerçekleştirerek zamandan kazanabilir, işlerinizi daha seri ve hızlı şekilde halletmenin keyfini yakalayabilirsiniz.

Cari takibi

Geliştirilmiş özellikleri sayesinde her alanda kolaylık sağlayan ve işletmelerin işinin hızlandırılmasında son derece etkili olan Akınsoft restaurant otomasyonu ile isterseniz müşterilerinizi kayıt altına alarak onlara özel sipariş takibi sağlayabilirsiniz.

Kurulum talebi için arayın

Alanında başarılı çalışmalarıyla her geçen gün daha fazla tercih edilen Timeout Bilişim, Kartal Akınsoft bayi olarak hizmet vermektedir. Akınsoft restoran otomasyon sistemleri hakkında detaylı bilgi almak, kurulum talebinde bulunmak ve kurulum sonrası teknik destek talepleriniz için çağrı merkezi numarasından arayarak şirkete ulaşabilirsiniz.

Türkiye’nin yerli ERP firması: Akınsoft