“Serhat Öğretmen” öğrencilerle buluştu

featured
service

31 Mart yerel seçimlerinde Kahramankazan Belediye Başkanı seçilen Cumhur İttifakı’nın AK Parti’li Belediye Başkanı Serhat Oğuz, göreve başlamasının ardından ilk ziyaretini bir ilkokula yaptı. Öğretmen olan Serhat Oğuz burada öğrencilerle sohbet ederek, onlara kitap hediye etti.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, göreve başlamasının ardından ilk ziyaretini ilçedeki Gazi İlkokulu’na yaptı. Başkan Oğuz’u, Okul Müdürü Muzaffer Yılmaz, öğretmenler ve öğrenciler karşıladı. Başkan Oğuz burada öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet etti. Öğrencilerle şakalaşarak derslerinin nasıl gittiğini soran Oğuz, öğrencilerle tek tek ilgilendi. Başkan Oğuz’un oğlu Fatih Bayram’ın da öğrenim gördüğü okuldaki öğrencilere kitap hediye etti. Oğuz ayrıca okulda düzenlenen kitap imza etkinliğine katıldı. Başkan Oğuz sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

Başkan Oğuz, ilçede 21 yıl boyunca öğretmenlik, okul müdürlüğü ve son olarak da ilçe milli eğitim müdürlüğü görevlerinde bulunduğunu belirterek, “Kahramankazan’ımızın ve ülkemizin geleceği olan yavrularımız, gençlerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Öğrenci dostu, çocuk dostu bir ilçe olacağız. Tüm uygulama ve hizmetlerimiz onlar düşünülerek hayata geçirilecek” dedi.

 
“Serhat Öğretmen” öğrencilerle buluştu