Vücuttaki Yağları Eritmek için Pirinç Maması Tarifi

service
Ünlü güzellik uzmanı Şems Aslan’ın tarifi olan bu pirinç maması sayesinde vücudunuzdaki yağları yakabilirsiniz. Zayıflamanın en zor kısmı olan yağ yakmak için etkili olabilen bu pirinç maması tarifini siz de deneyebilirsiniz.Yağ yakmak, kilo vermenin en zor aşamasıdır. Çeşitli diyet listeleriuygularsınız, kilo verirsiniz ama yağlardan kolay kolay arınamazsınız. Yağlarınızı yakmak için ya yoğun bir şekilde egzersiz yapmanız gerekir ya da yağ yakıcı besinler tüketmeniz gereklidir. Zayıflamak için öcelikle vücudunuzdaki fazla yağları yakmaktan başlayabilirsiniz. Yağları istediğiniz gibi yakmaya başlarsanız vücudunuz kısa sürede ideal hatlara sahip olacaktır. Yağ yakımı için çeşitli tarifler ile birlikte aşağıda paylaştığımız pirinç maması tarifini de uygulayabilirsiniz. Bu tarif ile vücudunuz yağ yakmaya başlayacak ve siz de zayıflamanın mutluluğunu yaşayacaksınız.Yağ Yakıcı Etkili Pirinç Maması Tarifi
  • Susam ( 1 çay kaşığı kadar)
  • Esmer pirinç ( 2 çorba kaşığı kadar)
  • Ilık su ( yeterli miktarda )
Hazırlanışı :
  • Esmer pirinci bir gece önceden su dolu kap içerisine koyun ve sabaha kadar suda bekleterek istenilen kıvama gelmesini sağlayın.
  • Sabah olunca sudaki pirinçleri kısık ateşte çok az haşlanacak kadar ısıtın.
  • Bu işlemin ardından, pirinçlerin üzerine susamları ekleyerek havan içinde karışımı iyice ezin.
  • Üzerine su veya yoğurt ekleyerek pirinç mamasını hazır hale getirin.
Tarifini verdiğimiz pirinç mamasını her sabah aç karnına tükettiğinizde, vücudunuzdaki istenmeyen yağların kısa sürede parçalanarak erimesini sağlayabilirsiniz. Yağlarınızı erittiğinizde vücudunuz zayıflamaya başlayacaktır.Vücudunuzdaki fazla yağların gerçekten yok olmasını istiyorsanız, öncelikle kararlı olmalısınız. Zayıflamaya kesin olarak karar verdiğinizde beslenme düzeninizi de oluşturmalısınız. Beslenme düzenini oluşturup aşağıdaki tarifi de her gün düzenli olarak tüketirseniz, çok kısa zamanda vücudunuz hayal ettiğiniz görünüme kavuşacaktır. Ünlü güzellik uzmanı Şems Aslan, yağ yakıcı etkileri olan pirinç maması tarifini televizyon ekranlarında paylaşmış ve oldukça fazla olumlu tepkiler almıştır.
Vücuttaki Yağları Eritmek için Pirinç Maması Tarifi