Öğrencilerimiz İçin Sessizlik

featured
service
Altındağ Belediyesi zabıta ekipleri, düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sırasında öğrencilerin gürültü nedeniyle dikkatinin dağılmaması için görev başındaydı. Sınav öncesi dün gece de ilçedeki işletmeleri ses ve gürültü konusunda denetleyen ekipler, “Öğrencilerimiz için sessizlik” uyarısında bulundu.
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) boyunca gençlerin dikkatlerinin dağılmaması için pür dikkat çalışan Altındağ Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri, ilçe genelinde sınav düzenlenen okulların çevresinde denetimler gerçekleştirdi. Zabıta ekipleri, karşılaşılan olumsuzluklara emniyet birimleriyle beraber anında müdahale ederek, çocukların huzurlu bir sınav geçirmesini sağladı. Altındağ Belediyesi’ne bağlı ekiplerin yürütmüş olduğu özverili çalışma çocuğu YKS sınavına girmiş olan velilerden tam not aldı.
MEKANLARA SES UYARISI
Altındağ Belediyesi ekipleri sınav öncesi gece mesaisi yaparak müzik yayını yapan mekanları denetledi. İşletme sahiplere sınava girecek öğrencilerin iyi dinlenebilmesi için ses ve gürültü denetimi yapan Altındağ Belediyesi ekipleri, “Öğrencilerimiz için sessizlik” uyarısında bulundu. Ekiplerin gece geç saatlere kadar ilçe genelinde devriye atarak denetimlerini sürdürdü. Altındağ Belediyesi’nin ses ve gürültü uygulaması yarınki sınav öncesinde de devam edecek.
“EMEKLER BOŞA GİTMESİN”
Sınav için hazırlanan gençlerin harcadıkları emek boşa gitmesin diye görev başında olduklarını belirten Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı,” Gençlerimiz gece gündüz demeden YKS sınavı için hazırlandılar. Onların emeklerinin boşa gitmemesi için bizde görev başındayız. Ekiplerimiz gece gündüz demeden her noktada ses ve gürültü denetimlerini gerçekleştirdiler. Karşılaştıkları olumsuzluklara anında müdahale ettiler. Sınavların son oturumuna kadar zabıta ekiplerimiz, okul önlerinde ve Altındağ genelinde yüksek seste müziğe ve gürültüye izin vermeyecek” dedi.
Öğrencilerimiz İçin Sessizlik