Milli Takım Çankaya’da Hazırlanıyor

featured
service

Uluslararası B1 Hiç Görmeyenler Futbol Ankara Kupasında İspanya, Japonya ve Romanya ile şampiyonluk mücadelesi verecek Milli Futbol Takımı şampiyona hazırlıklarını Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Atatürk Parkında sürdürüyor.

Uluslararası alanda birçok başarılara imza atan B1 Hiç Görmeyenler Milli Futbol Takımı yeni bir turnuva öncesi antrenmanlarını Çankaya Belediyesi tesislerinde yapıyor. Şampiyonada mücadele edeceği İspanya, Japonya ve Romanya Milli Takımları da Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Atatürk Parkı içerisinde yer alan tesiste antrenman yapıyor.

İngiliz teknik direktör John Ball yönetiminde şampiyona hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Milli Takımda 15 sporcudan oluşan kafilenin 9 oyuncusu Çankaya Belediyesi forması giyiyor. Milli Takımın iskeletini oluşturan Çankaya Belediyesi sporcuları turnuvaya damga vurmaya hazırlanıyor.

Türkiye ve İspanya Milli Takımlarının ikişer takımla mücadele edeceği şampiyona öncesinde son antrenmanını Çankaya Belediyesi tesislerinde yapan Milli Takım oyuncuları Ankaralılara ve tüm Türkiye’ye şampiyonluk ve kupa sözü verdi.

Milli Takım Çankaya’da Hazırlanıyor