Demirbaş’tan İlçe Ekonomisini Canlandıracak Karar

featured
service

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, ilçe esnafının yüzünü güldürecek ve ilçe ekonomisini canlandıracak bir karara imza attı.

İlçenin kaynaklarının maksimum derecede ilçede kalmasını sağlamak amacıyla yeni bir karara imza atan Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyenin hizmet ve çalışmaları kapsamında alacağı tüm ürünleri ilçede faaliyet gösteren esnaflardan temin edileceğini açıkladı.

Milli olmanın yerelden başlayacağını vurgulayan Başkan Demirbaş, ilçe ekonomisini canlandırmak amacıyla imkanları ölçüsünde çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

-İlçe ekonomisi canlanacak, yüzler gülecek

Belediye olarak yapılacak alışverişlerin ve satın alınacak ürünlerin tamamının ilçe esnafından temin edilmesine gideceklerini belirten Başkan Demirbaş, şunları söyledi:

‘’Belediyecilik işi gönül işidir. Biz gönül belediyeciliği yapmak için yola çıktık. Adaylık sürecinden bu yana söylediğimiz gibi, belediye başkanlığım süresince tüm alanlarda kazanan Çubuk’ta yaşayanlar ve Çubuk olacak. Aldığımız bu uygulama sayesinde ilçemizde bir nebzede olsa ekonomik canlanma olacaktır. Esnaflarımızın yüzlerinin gülmesine vesile olacak bu kararımız ilçemizdeki esnafa katkı sağlayacak. Böylece kaynaklarımız yine ilçemizde kalmış olacak ve ilçemiz ekonomisine katkı sağlayacak. Esnafımıza Çubuk Belediyesi olarak elimizden gelen tüm desteği vermeye devam edeceğiz.’’

Demirbaş’tan İlçe Ekonomisini Canlandıracak Karar