Büyükşehir’den On Binlerce Bayrak

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Anıt ve Akdeniz Caddeleri üzerinde bulunan Anıtkabir girişlerinde Türk Bayrağı ve Ankara’yı tanıtıcı broşürler dağıtmaya başladı.

         Cumhuriyet Bayramı nedeniyle hem Başkentlilerin hem de Başkent dışından Anıtkabir’i ziyarete gelen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bayrak dağıtımı, 29 Ekim Salı günü saat 22.00’a kadar devam edecek.

VATANDAŞLAR UYGULAMADAN MEMNUN

         Vatandaşlar, 26 Ekim’de başlayan ve on binlerce bayrağın ücretsiz dağıtıldığı uygulamaya ilk günden itibaren büyük ilgi gösteriyor.

         İstanbul’dan Anıtkabir’i ziyarete gelen Miraç Taha Derman, “İstanbul’a geri dönmeden Atamızı ziyaret etmek istedik. Ankara’da güzel şeyler oluyor. Bir İstanbullu olarak teşekkür ederim” diye konuştu.

         Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmetinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ferhat Yılmaz adlı vatandaş,“Başkanımız Mansur Yavaş’a bu ince davranışından dolayı çok teşekkür ederiz” derken, oğlu Ömer Kuzey Yılmaz ise, “Atatürk’ümü anmaya geldim. Onu çok seviyor ve özlüyorum” sözleriyle düşüncelerini paylaştı.

Büyükşehir’den On Binlerce Bayrak