Başkan Demirbaş’tan Muhtarlara Hayırlı Olsun Ziyareti

featured
service

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Çubuk Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, yeni yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Çubuk Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek yeni yönetime hayırlı olmasını diledi.

Başkan Demirbaş, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki dernek binasına Belediye Başkan Yardımcıları Harun Olmuş, Lokman Kılıç ve belediye meclis üyelerinden oluşan kalabalık bir heyet ile gitti.

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen olağan genel kurul neticesinde görevi devralan Taşpınar Mahallesi Muhtarı Burhan Şan’a ve yönetim kuruluna ‘hayırlı olsun’ ziyaretine gidişinde Başkan Demirbaş’ı Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanı Burhan Şan ve mahalle muhtarları karşıladı.

Başkan Demirbaş, Şan’a ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi.

Muhtarlarla koordinasyon içerisinde gerçekleştirilen çalışmaların büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Başkan Demirbaş, ellerindeki imkanlarla ilçeleri için en iyi hizmeti yapmak için var güçleriyle el birliği içerisinde çalışacaklarının altını çizdi.

Muhtarlarla her zaman istişareye büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Demirbaş, ‘’Muhtarlar derneğimiz mahallenin sorunları ile belediyemiz arasında çok önemli bir köprü vazifesi görmekte. Tüm mahalleli, yaşadıkları her türlü sorun için öncelikle muhtarlarımızın kapısını çalıyor. Bu sorunların çözümü aşamasında yaşadığınız sorunların da farkındayız. Yaptığınız görev son derece kıymetli. Biz Çubuk Belediyesi olarak her zaman sizlerin bizzat yanınızdayız. Muhtarlarımız belediyemizin mahalledeki temsilcisi. Biz mahallede ne yapıyorsak, muhtarlarla birlikte yapacağız. Birlikte karar alacağız, birlikte yöneteceğiz’’ dedi.

İlçede özellikle sanayi anlamında yeni gelişmeler ile birlikte ilçenin önün açılacağını kaydeden Başkan Demirbaş, ’’Üniversitedeki öğrenci sayısının artmasıyla birlikte ilçemizde hissedilir ölçüde bir hareketlilik yaşanmaya başladı. Bunun yanında özellikle istihdama yönelik sanayi kuruluşlarının ilçemize bir talebinde artış oldu. Bunlar ilçemize yönelik güzel gelişmeler’’ diye konuştu.

Çubuk Muhtarlar Dernek Başkanı Burhan Şan ise, koordinasyon içerisinde Çubuk’a hizmet etmeye devam edeceklerini dile getirerek, Başkan Demirbaş’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Demirbaş’tan Muhtarlara Hayırlı Olsun Ziyareti