Başkan Asım Balcı’dan halk günü müjdesi

featured
service
Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, Ramazan ayından sonra vatandaşlarla buluşmak için Halk Günü düzenleyeceklerini ifade etti.
Göreve geldiği ilk günden itibaren Altındağlı vatandaşlarla iç içe olan, vatandaşların istek ve görüşlerine önem veren Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, Ramazan ayından sonra Altındağlı vatandaşlarla buluşmak için “Halk Günü” yapacaklarını söyledi. “Sizlere hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz” diyen Başkan Balcı’nın bu sözleri vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
“DAİMA YANINIZDAYIM…”
Yıldıztepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldiği iftar programında, Altındağlı vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Balcı, tek tek masaları dolaşarak sohbet etti. Bin kişinin katıldığı iftar programında “Daima aranızdayım, yanınızdayım…” diyen Başkan Balcı, “Sorunlarınızı ve isteklerinizi dinliyorum. Sürekli sizlerin arasında olmaya özen gösteriyorum. Her gün mahallelerimizi dolaşıyoruz. Teker teker sorunlarınızı dinliyorum, yapılması gerekenler ile ilgili notlarımızı alıyoruz. Bir kısmını da hemen hayata geçiriyoruz. En başta söylediğimiz neydi? Gönül belediyeciliğini hayata geçireceğiz. Sizinle bizim aramızda mesafe olmayacak. Tüm hemşerilerimize gönlümüz açık… Ramazan ayından sonra da, daha önce söylediğimiz gibi halk günü uygulamasını başlatacağız. Yerini, gününü ve vaktini ilan edeceğiz. Herkesi o zaman, randevusuz bir şekilde kabul edeceğiz.” dedi
Başkan Asım Balcı’dan halk günü müjdesi