Ankaragücü’nden Fethi Yaşar’a ziyaret

featured
service

MKE Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankaragücü Yönetim Kurulu, Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Yönetimi Kurulu ve Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetimi Kurulu üyeleriyle birlikte, 31 Mart Yerel Seçimlerinde tekrar Yenimahalle Belediye Başkanı seçilen Fethi Yaşar’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Başkan Yaşar’a görevinde başarılar dileyen Yiğiner, Fethi Yaşar’a Ankaragücü futbolcularının imzaladığı 06 numaralı üstünde “Fethi Yaşar” yazan forma, sarı-lacivert özel yapım tesbih, atkı ve çiçek takdim etti.

“Ankaragücü Başkent’in önemli değerlerinden biridir”

Ankaragücü’nün almış olduğu galibiyetlerden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Yaşar, “Ankaragücü Başkent’in önemli değerlerinden biridir. Ben Ankara’nın kültürünü yaşatan her şeye önem verdiğim gibi Ankaragücü’ne de çok önem veriyorum. Sizin başarınız bizleri mutlu ediyor. Ankaragücü’nün her zaman yanındayız ve her zaman elimizden gelen desteği de veriyoruz” dedi.

Fethi Yaşar’ın kapısının herkese açık olduğunu vurgulayan Yiğiner de, “Yeniden belediye başkanı olmanız tüm Yenimahalleliler gibi bizleri de çok mutlu etti. Başarılarınız takdire şayan. İnşallah yine hep birlikte takımımızı yukarılara taşıyacağız. Bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyor, başkanlığınızın Yenimahalle’ye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Ankaragücü’nden Fethi Yaşar’a ziyaret