Altındağ Kaymakamı Karaömeroğlu Karne Törenine Katıldı

featured
service
2018/2019 Eğitim- Öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen karne törenine katılan Altındağ Kaymakamı Erol Karaömeroğlu öğrencilerin sevincine ortak oldu.
Yaklaşık bin 500 öğrencinin katıldığı tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kaymakam Karaömeroğlu  içlerinde pantolon ve tişört bulunan karne hediyelerini dağıttı.
“Bugün alınan karneler öğrencilerin bir yıl boyunca okul yaşantılarında gösterdikleri performansın değerlendirilmesidir” diyen Karaömeroğlu,  “Kıymetli Öğretmenler, Sevgili Öğrenciler Bugünden itibaren bir yıllık eğitim-öğretim maratonunu tamamlamış bulunuyoruz.  Alacağınız karneler sizin emeklerinize biçilmiş birer karşılıktır.  Sevgili öğrenciler, işte bu sayede kendinizi değerlendirecek ve geleceğinizi daha güzel bir şekilde inşa edeceksiniz. Notlarınız ne olursa olsun hepiniz bizim için ayrı birer değersiniz. Şairin dediği gibi ‘’ Kendine iyi bak ki, âlemin özü sensin. Sen varlığın gözbebeği olan âdemsin’’. Eğitim ve öğretim de âlemin gözbebeği olan insana layık olduğu değeri kazandırma çabasıdır.
ÖĞRENCİLERE AKTİVİTİLERDE YER ALIN ÖNERİSİ
Siz kıymetli öğretmenlerin yegâne gayesi özünüzde var olan güzellikleri ortaya çıkaracak bilgiyi ve ahlak esaslarını öğrencilerinize aşılamaktır. Tatiller, dinlenmeyi hak ettiğiniz dönemlerdir. Bütün bir yılın yorgunluğunu tatillerde atmak en büyük hakkınızdır. Ancak unutmayınız ki dinlenmek sadece boşa vakit geçirmek demek değildir. Tatil sürecinde sizi dinlendirecek ve eğlendirecek aktivitelerin yanı sıra zayıf olduğunuz konularda kendinizi takviye etmelisiniz. En önemlisi kitap okuma alışkanlığı edinmenin yollarını aramalısınız. Çünkü okumak,  problemlerin ve sıkıntıların kaynağını kurutur. Bu vesileyle, tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum. Tüm öğretmen ve idareci arkadaşlarıma, bir yıl boyunca yararlı ve fedakâr çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, hepinize saygılar sunuyorum” dedi.
Altındağ Kaymakamı Karaömeroğlu Karne Törenine Katıldı 1
Altındağ Kaymakamı Karaömeroğlu Karne Törenine Katıldı