Altın Kuğu’nun Altın Sezonu

featured
service

Yenimahalle Belediyesi’nin Artistik Buz Pateni Milli Sporcusu Naz Arıcı, 4’üncü kez Türkiye Şampiyonluğu’nun ardından, Slovenya’da düzenlenen Swan Challenge 2019’da Altın madalya kazanarak uluslararası başarılarına bir yenisini ekledi.

2017 yılında Almanya’da düzenlenen ISU Uluslararası Yetişkinler Artistik Buz Pateni Yarışması Silver Ladies 1 kategorisinde, rekor puanla altın madalya kazanarak Yenimahalle’nin ismini dünyaya duyuran Milli sporcu Naz Arıcı, başarılarına bir yenisini ekleyerek Swan Challenge Gold Ladies I FreeSkating kategorisinde Yenimahalle’yi gururlandırdı.

Başardım, çok mutluyum

4 kez Dünya, 4 kez de üst üste Türkiye şampiyonluğunun, antrenörü Timuçin Özbükücü ile uyguladığı disiplinli çalışmanın bir sonucu olduğunu belirten Altın Kuğu Naz Arıcı “ Antrenörümle birlikte katıldığım tüm turnuvalara disiplinli ve öz verili bir şekilde hazırlanıyoruz. Bu sporu çok seviyorum. “SwanChallange 2019” yarışmasında Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü’nü gururla temsil etmek, bu yılı altın sezonum yapmak istiyorum demiştim. Başardım. Çok mutluyum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Yaşar’a şampiyonluk hediyesi

Ayrıca Ocak 2020’de 3 bin’in üzerinde sporcunun katılacağı dünyanın en büyük kış sporları faaliyeti olan Dünya Masterlar Kış Oyunları (Winter World Masters Games) yarışmasına Türkiye’den katılmaya hak kazanan ilk ve tek sporcu olduğunun altını çizen Altın Kuğu “ Bu şampiyonada alacağım bir derece benim, ilçemin ve Türkiye’nin adının dünyaya duyurulması açısından büyük önem taşımaktadır. Kazandığım şampiyonlukları ve altın madalyaları bu alanda bana destek sunan ve her zaman yanımda olan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a hediye ediyorum. Kulüp Başkanımız ve antrenörüm ile uyum içerisinde ve azimle çalışarak önümüzdeki turnuvalardan başarı ile döneceğime yürekten inanıyorum” dedi.

Altın Kuğu’nun Altın Sezonu