Akyurt Belediyesi’nden Esnafa İftar

featured
service

Her yıl Ramazan ayında Akyurt’ta esnafa iftar veren Akyurt Belediyesi, geleneği bu yıl da bozmadı.

Kültür Merkezi Düğün Salonunda düzenlenen iftar yemeğine ilçedeki 600’e yakın işletmeden yaklaşık bin 200 kişi katılırken, Akyurt Kaymakamı Osman Altın, İlçe Emniyet Müdürü Özkan Demirağ ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Yunus Koçak da davetliler arasındaydı.

Akyurt Belediyesi'nden Esnafa İftar 1

İftar yemeğinde Akyurtlu esnaflara hitap eden Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık “Akyurt’a değer katan esnaflar olarak sizlerin, ilçemizin büyümesinde ve gelişmesinde büyük bir rolü var. Dışarıdan gelen insanlar ilçemizi, Belediyemizin çalışmalarının yanında, sizin insanlara karşı tutumunuz sayesinde tanıyor ve Akyurt hakkında buna göre bir değerlendirme yapıyorlar. Bu ilçede geçimini sağlayan sizlerin de ilçemiz hakkında, Belediyemiz hakkında mevcut olan düşünceleri bizim için önemli. Mübarek Ramazan ayında birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek, sizlerle birlikte ilçemizi daha da ileriye taşımak için çalışacağız. Davetimize katılarak salonumuzu dolduran tüm işletme sahibi esnaflarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

İftar programının sonunda Akyurtlu kadınların yoğun ilgisiyle karşılaşan Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, kadınlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

  
Akyurt Belediyesi’nden Esnafa İftar